Denk jij dat jij het in je hebt om bij ons ambachtelijke familiebedrijf te komen werken? Werken bij Beijk betekent dag in, dag uit bezig zijn met het leveren van tijdloze kwaliteit. Of het nu gaat om de restauratie van een molen, het dak van een kerk of een volledig nieuwe houtconstructie van een uitkijktoren: ieder project is anders, en vergt dus een andere aanpak. Bij Beijk werk je aan bijzonder erfgoed, terwijl je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen in je vakgebied. 

Vakmanschap

Wij leveren en staan voor vakmanschap. Dit zie je terug in onze projecten en medewerkers. Alleen het beste is goed genoeg, zodat we een mooi resultaat kunnen leveren, waarin het behoud van de originele staat van een monument of molen voorop staat. Vakmanschap is daarbij van groot belang en dit kan alleen ervaren worden wanneer er passie voor het vak is. En die passie zie je terug bij al onze medewerkers. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor elke dag anders is en ons team constant uitgedaagd wordt.

Teamspeler

Het team van Beijk bestaat uit vijf bevlogen medewerkers, met eigenaar Max Beijk aan het roer. Er wordt in teams gewerkt in verschillende samenstellingen waardoor er op de beste manier van elkaar kan worden geleerd. Met de juiste combinatie van ervaring en leergierigheid in het team wordt er altijd samen gezorgd voor het beste resultaat. Een paar keer per jaar komt iedereen ook samen voor een bedrijfsuitje of training. Of gewoon, om samen een biertje te drinken. Ook niet geheel onbelangrijk.

Erkend leerbedrijf

Een vakman ben je niet zomaar, dit word je alleen door van elkaar te leren en zo alle kneepjes van het vak te leren. Daarom is Beijk B.V een erkend leerbedrijf en stellen we ons beschikbaar voor stageplekken zodat het vakmanschap ook in de toekomst uitgeoefend kan worden. Om dit op de juiste manier te doen heeft Beijk B.V. het certificaat ‘’Erkend leerberdrijf’’ zodat stagiaires met de juiste begeleiding worden opgeleid tot echte vakmannen. 

Onderscheidend

Wat maakt het werken bij Beijk B.V. anders dan bij andere organisaties? Dat kun je het beste aan onze vakmannen vragen! Iedere dag bij Beijk B.V. is namelijk anders, door de verschillende projecten die elkaar afwisselen word je steeds weer uitgedaagd om bij te dragen aan de restauraties van molens, monumenten en andere constructies. Het werk dat je aflevert wordt gezien en draagt essentieel bij aan het gezicht van een dorp of omgeving. Niet zomaar iets dus.

Vacature: Timmerman

Beijk BV groeit en is op zoek naar uitbreiding! Werken bij Beijk is meer dan timmeren, wij zijn namelijk een restauratiebedrijf en houden ons voornamelijk bezig met het behouden van cultureel erfgoed. Een vak apart dus! Geen bouten en schroeven, nee alles met pengat verbindingen en echt maatwerk. Al...

Bekijk vacature

Interessant? Stuur ons een bericht of bel 0485 - 53 1910

Max Beijk

Ben jij degene die we zoeken?

Neem contact op met Max Beijk voor de mogelijkheden.

  • Max Beijk
  • Directeur Beijk B.V.
WhatsApp
LinkedIn

bekijk onze projecten