Denk jij dat jij het in je hebt om bij ons ambachtelijke familiebedrijf te komen werken? Werken bij Beijk betekent dag in, dag uit bezig zijn met het leveren van tijdloze kwaliteit. Of het nu gaat om de restauratie van een molen, het dak van een kerk of een volledig nieuwe houtconstructie van een uitkijktoren: ieder project is anders, en vergt dus een andere aanpak. Bij Beijk werk je aan bijzonder erfgoed, terwijl je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen in je vakgebied. 

Erkend leerbedrijf

Een vakman ben je niet zomaar, dit word je alleen door van elkaar te leren en zo alle kneepjes van het vak te leren. Daarom is Beijk B.V een erkend leerbedrijf en stellen we ons beschikbaar voor stageplekken zodat het vakmanschap ook in de toekomst uitgeoefend kan worden. Om dit op de juiste manier te doen heeft Beijk B.V. het certificaat ‘’Erkend leerberdrijf’’ zodat stagiaires met de juiste begeleiding worden opgeleid tot echte vakmannen. 

Onderscheidend

Wat maakt het werken bij Beijk B.V. anders dan bij andere organisaties? Dat kun je het beste aan onze vakmannen vragen! Iedere dag bij Beijk B.V. is namelijk anders, door de verschillende projecten die elkaar afwisselen word je steeds weer uitgedaagd om bij te dragen aan de restauraties van molens, monumenten en andere constructies. Het werk dat je aflevert wordt gezien en draagt essentieel bij aan het gezicht van een dorp of omgeving. Niet zomaar iets dus.

Vacature: Lasser (in spe)

Wij zijn op zoek naar een lasser (in spe) die ons team komt versterken. Als lasser bij Beijk BV ben je verantwoordelijk voor het vakkundig samenstellen en lassen van diverse componenten voor met name traditionele windmolens. Je werkt met verschillende materialen en voert laswerkzaamheden uit met oog...

Bekijk vacature

Interessant? Stuur ons een bericht of bel 0485 - 53 1910

Vacature: Timmerman

Beijk BV groeit en is op zoek naar uitbreiding! Werken bij Beijk is meer dan timmeren, wij zijn namelijk een restauratiebedrijf en houden ons voornamelijk bezig met het behouden van cultureel erfgoed. Een vak apart dus! Geen bouten en schroeven, nee alles met pengat verbindingen en echt maatwerk. Al...

Bekijk vacature

Interessant? Stuur ons een bericht of bel 0485 - 53 1910

Max Beijk

Ben jij degene die we zoeken?

Neem contact op met Max Beijk voor de mogelijkheden.

  • Max Beijk
  • Directeur Beijk B.V.
WhatsApp
LinkedIn

bekijk onze projecten