Timmerman

Beijk BV groeit en is op zoek naar uitbreiding! Werken bij Beijk is meer dan timmeren, wij zijn namelijk een restauratiebedrijf en houden ons voornamelijk bezig met het behouden van cultureel erfgoed. Een vak apart dus! Geen bouten en schroeven, nee alles met pengat verbindingen en echt maatwerk. Als timmerman bij Beijk krijg je te maken met cultureel erfgoed in de breedste zin van het woord en houd jij je bezig met alle facetten van het vakmanschap. De ene week restaureer jij de wielen van een traditionele wind- of watermolen, daarna houd jij je bezig met het herstellen van ramen en deuren van een groot klooster. Een werkweek als timmerman bij Beijk BV is enorm afwisselend door de verschillende projecten waar jij aan werkt. Pure ambacht dus die jij in de praktijk kan leren van je ervaren collega's.

Vacature eisen Timmerman

Als timmerman bij Beijk volg jij of heb jij je bbl opleiding timmerman (niveau 2 of 3) of meubelmaker afgerond, maar is het belangrijkste dat jij de passie en motivatie hebt om alles van dit vak te willen leren. Enige ervaring in de restauratie, molenmakerij, meubelmakerij of schepenbouw is een pré maar passie voor het vak weegt zwaarder. Dat je graag met je handen werkt is natuurlijk logisch en bij Beijk kun jij jezelf daarin ontwikkelen als een echte vakman. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken, zowel binnen als buiten wil werken en die graag in een hecht team van 4 andere collega's wil komen te werken. Interesse? Lees snel verder wat Beijk jou kan bieden.

Bedrijfsprofiel

Beijk BV werd in de jaren '40 opgericht door heer Beijk en telt inmiddels een geschiedenis van drie generaties. Max Beijk staat aan het roer van Beijk BV en doet dit samen met een team van 4 molenmakers. Het team bestaat uit een gezonde mix van ervaring wat zorgt voor de juiste overdracht in kennis. In het Noord-Limburgse Afferden kent Beijk BV haar standplaats maar vaak ben je onderweg om de mooiste projecten te realiseren.

Bedrijfscultuur

Je komt terecht in een kleine organisatie waar hard werken en passie voor het vak voorop staat. Daarnaast staat teamwork voorop en wordt er op een gezellige informele manier gewerkt. Als molenmaker (in spé) houd jij van aanpakken maar ben je natuurlijk ook in voor de jaarlijkse bedrijfsfeestjes. Samen een mooi project realiseren en hier volledig voor willen gaan!

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk wordt jouw harde werk beloond met een marktconform salaris. Beijk BV hanteert een reiskosten vergoeding en je werkt 4 dagen van 9 uur zodat je een (groot) aantal vrijdagen vrij bent. Voor de bouwvak vakantie sluiten we af met een gezellige borrel/etentje en ook met kerstmis is er tijd voor een feestje.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging en sta jij te popelen om jezelf te ontwikkelen tot een echte vakman. Of wil je nog iets meer weten over bovenstaande vacature? Neem dan contact op met Max Beijk via 06-22043066 of via ons contactformulier.