Innovatie

Beijk is continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen ten aanzien van de bedrijfsvoering en de bedrijfsprocessen. Bij het doorvoeren van deze verbeteringen staan kernwaarden als Kwaliteit, VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) en efficiëntie centraal. Lees hieronder meer over hoe Beijk mede door voortdurende innovatie een uitstekend kwaliteit weet te handhaven.

Milieu

Duurzaamheid is een belangrijke bedrijfsdoelstelling van Beijk B.V. Onze werkplaats in Afferden is voorzien van zonnepanelen, waardoor ons gehele bedrijf zelfvoorzienend is in het gebruik van groene stroom. Verder werken wij volledig papierloos door de ingebruikstelling van geavanceerde applicaties op maat en krijgen bij Beijk voormalige onderdelen uit waterwerken in tropisch hardhout een tweede leven in constructies die wij leveren.

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid zijn thema’s die Beijk B.V. belangrijk vindt en waar veel aandacht aan besteed wordt. Beijk B.V. vindt het vanzelfsprekend dat medewerkers in een veilige en gezonde omgeving moeten kunnen werken. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat. Wij hebben veel eigen materieel om in alle situaties veilig op hoogte te kunnen werken. Vanzelfsprekend voeren wij de periodieke keuringen van klimmaterieel, hef- en hijsgereedschappen en elektrische gereedschappen systematisch uit.

Digitalisering

Papier was vroeger onmisbaar voor allerlei zaken ten aanzien van de bedrijfsvoering. Naast de grote hoeveelheden papier bracht het met zich mee dat processen inefficiënt verliepen en onoverzichtelijk waren. Beijk investeerde daarom in geavanceerde applicaties op maat waarbij vrijwel alle facetten uit de bedrijfsvoering zijn geïntegreerd. Dit systeem brengt kantoor en bouwplaats dichter bij elkaar, verhoogt onze efficiëntie en voorkomt fouten en dus faalkosten. Daarnaast brengt het overzicht en bespaart grote hoeveelheden papier!

bekijk onze projecten

Molenstichting Gemert-Bakel
Staatsbosbeheer
Gemeente Heusden
Gemeente Beesel
Gemeente Uden
Gemeente Heusden
Gemeente Beesel